24 Oct 2013
21:35
Beduimzoogt door
HarryMT

Herziene Sinterklaasliedjes

Zie, ginds komt het uit duurzame bronnen aangedreven watervaartuig uit Spanje weer aan
Hij brengt ons Sint Nicolaas, ik zie hem al staan
Hoe snort nu zijn Prius het dek op en neer
Hoe waaien de etnisch-cultureel neutrale wimpels al heen en al weer.

Zijn marktconform beloonde FTE staat te lachen en roept ons reeds toe
Wie zoet is krijgt arbeidskorting, wie stout is taakstraf.
O lieve Sint Nicolaas, kom toch ook bij mij
En rijd dan niet stilletjes onze gesubsidieerde koopwoning voorbij.

Het leeft in de HR ketel, o hoor dat geraas
Hoe rollen hier d' fair trade bananen, 't is vast Sinterklaas.
Maar nee, 't is zijn gelijkwaardige medewerker, die licht getint is van kleur
Want daar staat een van kindermisbruik beschuldigde geestelijke voor de van anti-inbraakstrips voorziene deur.
4 Jul 2013
12:54
Beduimzoogt door
Heer & Meester

Bolivia verklaart de oorlog aan drie Europese landen

Bolivia verklaart de oorlog aan drie Europese landen}
In een communique op de Boliiaanse staatstelevisie kondigde de Boliviaanse regering aan vanaf 06:00 onze tijd de oorlog te hebben verklaard aan Frankrijk, Portugal en Spanje. Ambassadepersoneel in die landen is overhaast vertrokken en de Boliviaanse marine is uitgevaren om ten strijde te trekken.

De oorlogsverklaring komt na het vliegverbod dat die landen hadden ingesteld voor de president van het land enige dagen geleden. Het land beschouwt dit als een oorlogsdaad en zet volop de tegenaanval in.

Wat deze oorlogsverklaring gaat hebben voor de wereldprijs van cocaÔne is vooralsnog niet duidelijk.
1 Jul 2013
15:00
Beduimzoogt door
Heer & Meester

Eerbetoon aan Star Wars in de maak

Eerbetoon aan Star Wars in de maak}
Intussen is de Star Wars-hexalogie alweer bijna 40 jaar oud en komt er in 2015 een zevende deel uit van deze succesvolle filmreeks van George Lucas. Als eerbetoon aan en om een nieuwe generatie kennis te laten maken met Star Wars en de hoofdrolspelers heeft televisienetwerk Nickelodeon besloten dat er een aflevering van Dora wordt verstarwarst.

Dora zal dan de rol van Luke Skywalker krijgen, Boots zal de rol van Han Solo vervullen. Darth Vader zal in aangepaste vorm door Zwieber de Vos worden gespeeld en ook voor 'de Kaart' en 'Rugzak' zijn er rollen weggelegd als respectievelijk Master Yoda en Jabba de Hutt.

Op dit moment wordt in de VS de laatste hand gelegd aan de computeranimatie. Nick Jr., welke in Nederland de Dora-afleveringen op het scherm brengt, verwacht de Star Wars-aflevering eind 2013 voor het eerst te kunnen vertonen.
Tags: Dora Starwars

19 Jun 2013
18:50
Beduimzoogt door
HarryMT

Brabantse loodgieter krijgt concessie FYRA opvolger

Brabantse loodgieter krijgt concessie FYRA opvolger}
Het kabinet heeft de Brabantse loodgieter Benno Braams gevraagd een onderzoek te doen naar een mogelijke opvolger van de FYRA. Hiermee lijkt de regering voorbij te gaan aan voor de hand liggende partijen als Arriva, Connexxion, Veolia, het Ibn Ghaldoun gymnasium en Erik Staal.

Een opgetogen Benno Braams laat ons weten "blij en verheugd" te zijn met de mogelijke concessie. "Ja, want ik mag 'm ook exploiteren als het doorgaat. Echt heel mooi waar een 9,9 op werkspot toe kan leiden. Ik kan het nog niet helemaal bevatten, mijn vrouw knijpt 'm een beetje, die denkt dat ik straks allemaal #bennobraams #fail tweets naar mijn hoofd krijg bij elke vertraging, maar het voelt goed".

De PVV laat weten voor het eerst sinds het ontstaan van de partij achter een besluit van de regering te staan maar het nog steeds triest te vinden dat "volwassen mannen treintje spelen op kosten van de hardwerkende Nederlander zodat Ahmed en Ali op tijd bij hun aanslag kunnen zijn".
27 May 2013
10:23
Beduimzoogt door
Heer & Meester

Winterbanden nog steeds favoriet

Winterbanden nog steeds favoriet}
Via een telefonische enquete onder haar leden heeft de ANWB uitgevonden dat nog steeds 55,4% van haar leden rondrijdt op winterbanden. 17,4% van de leden die in het begin van de lente zijn overgestapt naar zomerbanden denkt erover na om wederom de winterbanden te laten monteren.

"Vanwege de huidige temperaturen in Nederland is de winterband de te prefereren band", aldus een woordvoerder van de ANWB. Profile Tyre Centre springt handig in op deze informatie en komt vanaf komende week al met een reclamecampagne voor het huidige winterseizoen.